lördag 24 juli 2010

Kramfors - ett loppis mecka !


Aldo Londi 70 kr för 4 delar!Jag läste krönikan i Piteå Tidningen av Laila Bäckström, hon var inte så impad av Kramfors - ett shoppingmecka enligt reklamen.Kramfors är en stad som i mitt tycke trots allt spirar av framtidstro, Botniabanan kryper rakt genom stadkärnan och det är för tillfället lite si och så med vägarna som måste dras om .Mindre butiker har kanske drabbats av detta. Jag är själv hemkommen från just Kramfors , där vi hälsat på Jokemannens syster med familj. Jag säger bara Erikshjälpen KRAMFORS !!! Jag brände hela loppisvinsten där - nästan. Jo ,vi hade ju loppis helgen före vi åkte och rent ekonomiskt var det väl OK, men att få folk att komma in och titta på grejjerna var svårt. 20 av 23 som vågade sig in handlade ,så jag var ganska nöjd.Vi packade ihop, åkte hem och gjorde oss klar för avfärd till Kramfors och naturligtvis IKEA. Kramfors bjöd på en härlig camping - Flogsta - liten men naggande god -en camping som jag ger 4poäng .Servicehuset bjöd på diskmedel !! 3 pooler i varierande storlek.Utsikten var dock inget att hurra för därav betyget:(. Höga kusten har annars så mycket att erbjuda vad gäller utsikt/ vyer. Måndag ställde vi upp vagnet och tog det lugnt, då det var Lillemans första semester.
Tisdag såg vi syster och svågers senaste fastighetsköp, sjöutsikt åt hyresgästerna - inte illa !
Onsdag drog vi till Birsta -IKEA , och efter den nu traditionella frukosten shoppade jag loss ,
2 extra hyllor till låga Billy + 6förpackningar Kassett i orange &grön, en turkos Salong vas mm.
Fyndhörnan bjöd på 2 plåtlampor i svart á 65kr- beggade då de hängt uppe - nypris en gång i världen var ca 300kr. Sen tyckte min svägerska att vi skulle åka in på Fyndlagret i Sundsvall - ett ue ms fat hittade jag gömt, 30kr, en aldo londi för 25kr men annars var det kanske inte så billigt- de visste vad de hade.
På torsdagen visade svågern oss runt i Nordinggrå , mannaminne , Bönhamn - egna smultronställen och minnen ,sån't bara en infödd kan visa och berätta . vi tackar Kramfors -A för sightseeingen ! På kvällen ,efter kl 18:00 insåg vi att nu räcker det ! Vi vill hem. Ryggarna var inte på humör för husvagnsmadrasser längre. Klockan 19:00 tog vi avsked hos syster & svåger.
Lilleman fick en skallra & StorLEGO av kusin W . Själv har jag fått 2retro pussel, 3 tapetrullar som hade varit lika bra som dandelion klock's. De är givmilda - kanske dyker det dock upp nå'n låda med lite dockskåpsmöbler och lundbydockor hos dem under hösten ........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar