onsdag 24 april 2013

" Nää 1 5hundring är billigt för den där "

Besökte 1 ställe som jag aldrig varit på förut , 1 Gabriel hängkruka fick jag för 40kr
 
 och en turkos förvaringslåda för 20kr. Den fantastiska pappersförvaringen kostade 500kr
 och det var tydligen billigt. Trots att jag verkligen vill ha 1 och har sökt länge så är det inte nära att jag betalar såna summor för den. Så den fick stå kvar .
Då jag söker 1 skåp till min kyrkstuga http://kyrkstugan.blogspot.se/ besöker jag återvinningen när jag är i närheten . Så också idag . På 1 skrivbord stod ..... pappersförvaringen !!! Ingen prislapp.
Jag satte en övre gräns i hjärtat , max 200kr ..... Killen i kassan ville ha ..... 20kr .....

5 kommentarer:

 1. Jag har också en sån där liknande, skulle gissa att min kommer från en av mina gamla arbetsplatser, när vi rensat ut, då blir det mycket såna fynd, men jag kommer inte ihåg...Mycket praktisk i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Härligt! alltid lika roligt när man äntligen hittat det man länge letat efter och det är betydligt billigare än man vågat hoppas på =)

  SvaraRadera
 3. DeBeer : Tack! Herr Movarp :Jo min man har också haft hur många som helst där han arbetar ,men allt är rensat sen några år tillbaka . Tyngden gör att den inte rubbas , vilket jag uppskattar .
  Tanten på auktion : Jo det är väl det som är så härligt med loppisar , nå't jag verkligen vill ha som känns oöverkomligt och helt plötsligt är snudd på gratis .

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du fick den så billigt! :D

  SvaraRadera