lördag 25 oktober 2014

Dagens ..... Arcus Fyndmarknad .....

Idag åkte juntan och jag till Arcus Fyndmarknad - ett härligt gäng som skrattar gott tillsammans ! Vi tar en paus efter ett par h och äter medhavd lunch i bilen  för sen fortsätta en stund till  .
Dagens inköp  ...  det blev lite - med tryck på litet idag . Bestämde mig för att känna efter vad jag ville ha och då blir nog fokus därefter... Är inne i en period med dockskåpsfixande och det påverkade vad jag ville köpa . Just på Arcus brukar det vara så pass stort utbud att jag kan dela in köpen i kategorier som jag kallar  " Dagens " ...

Först en helhetsbild på en del av inköpen .
Dagens Schleich ..... Hittade 4 djur . 
 Dagens gåva .... dockan i vitt och rött fick jag , blev lite rörd faktiskt .....

 Dagens miniatyrer .... smyckeask och souvernirbok

 Dagens Lundby - mannen är för snajsig i rött , orange och pepitarutigt .

 Dagens Mattel - Företaget som gör Barbie gjorde även en serie dockor på 60talet som heter Liddle Kiddle - Denna kom i en parfymflaska och heter Lily of the valley .
 Dagens retro - en träräv . Fokuserade på mig , mitt mående och vad jag ville idag  - vilket gjorde att jag inte uppfattade så mycket om utbudet i övrigt . En i mitt tycke fantastisk komplettering gjordes  , vad det är  kommer senare då jag fått den på plats .
Kompletteringen  : http://jennieyo.blogspot.se/2014/12/2-tranor-fran-atelje-engberg-i-urshult.html
2 kommentarer:

  1. Vilka fina fynd! Jag undrar om inte räven är en sådan Gunnar Ander-räv? Little Kiddle är inte heller så lätt att hitta :)

    SvaraRadera
  2. Tack ! :) Jo helnöjd ! Hade tänkt köpa nån saknad Picknick-del om jag hittade , men det fanns bara äggkoppar , och nån liten kastrull som jag inte vill ha . Nej jag t r o r inte räven är Gunnar Anders djur , men kanske nya uppgifter dykt upp ? . Har 2 rävar i olika storlekar sen förr , så nu är det en samling :) Liddle Kiddle's samlingen började med att jag just i Luleå hittade en Matteldocka som jag såg och kände var gammal Mattel . En felfri Greta Griddle . Sen har jag kanske hittat nån enstaka Kiddle här i norr. Resten är Tradera / Ebay -USA .

    SvaraRadera